Telefoon

06 450 430 26

Email

info@esmassages.nl

Het zal voor niemand meer een verassing zijn dat veel zittend werk en werkstress slecht zijn voor het lichaam. Drie op de vijf werkende heeft klachten als gevolg van spier- en skeletaandoeningen. Deze klachten kunnen leiden tot verminderde productiviteit, verzuim of vervroegde uittreding.
Een stoelmassage is een eenvoudige en zeer kosten efficiƫnte oplossing voor dit probleem. Het is een korte massage over de kleding heen, gewoon bij u op kantoor of thuis. Een stoelmassage zorgt direct voor ontspannen spieren, een betere doorbloeding en een lager stressniveau.

Wat is een stoelmassage?
Tijdens een stoelmassage neem je plaats op een speciaal daarvoor ontworpen massagestoel.
Deze stoel is zo ontworpen dat de masseur zich optimaal kan richten op de spieren in de rug, schouders en nek. De stoelmassage kenmerkt zich vooral door het gebruik van drukpunten en kneding. Een stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten en wordt altijd uitgevoerd over de kleding heen. Dit maakt het een zeer geschikte massagevorm voor op kantoor.
Uiteraard worden alle massages uitgevoerd door een gediplomeerde masseur.

Zelf ervaren wat een stoelmassage voor uw bedrijf kan doen?

Stoelmassage voor bedrijfen, uw kans op gezondere, fittere en vitale werknemers


Waarom een stoelmassages?
Voor de werkgever heeft het vitaal houden van de werknemers een aantal enorme voordelen. Zo voorkomt het ziekteverzuim, verlaagt het werkstress en verlaagt het de kans op verzuim. Daarnaast verhoogt de werksfeer omdat werknemers zich gewaardeerd zullen voelen. De concentratie en prestaties gaan omhoog.

Een zieke werknemer kost tussen de 200 en 400 euro per uur. Een stoelmassage kost slechts een fractie van dat bedrag en houdt uw werknemers vitaal en tevreden.

Wat kost een stoelmassage?

Afhankelijk van de wensen van de klant brengen wij een passende offerte uit. Zo kunt u kiezen voor ons onderhoudsabonnement. Maar u uiteraard kunt u ook eenmalig een dagdeel bij ons boeken. Hoe meer massages er per periode gemasseerd worden hoe scherper ons tarief. Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan.