Telefoon

06 450 430 26

Email

info@esmassages.nl

Een massage kent tal van positieve effecten op lichaam en geest. De doorbloeding verbeterd door stimulatie van spieren en bindweefsel. Hierdoor worden opgeslagen afvalstoffen verwijderd en krijg het weefsel de kans om te herstellen.
Zo heeft het ook positieve effecten op stressniveau’s in het lichaam. De aanraking verhoogt namelijk de aanmaak van oxytocine en serotines, ook wel lichaamseigen ‘geluk stofjes’ genoemd. Tegelijk neemt hierdoor het stresshormoon cortisol juist af in het lichaam.

Massage; een cadeau voor je lichaam.

In de hectische tijden waarin we leven is het extra belangrijk even helemaal te ontspannen en weer ruimte in je hoofd te maken. Een ontspanningsmassage kan daar perfect aan bijdragen. Tijdens een massage verlaagt namelijk je hartslag en wordt je ademhaling dieper waardoor het eenvoudig wordt de dagelijkse beslommeringen even helemaal los te laten.

Het kan gebeuren dat je tijdens een massage wordt overspoeld door emoties. Iets wat de meeste mensen totaal niet had verwacht van zichzelf. Als masseur weten wij daar goed mee om te gaan en het is dus zeker niet iets om je voor te schamen. Het geeft alleen aan dat bepaalde emoties en of blokkades los komen. Klanten voelen zich daarna altijd beter.

Tijdens een massage is het belangrijk dat je de touwtjes uit handen geeft en letterlijk even de controle overgeeft aan een ander. Een gevoel dat doodeng kan zijn. Echter heeft het een positieve bijdrage op de werking van de behandeling. Het is daarom natuurlijk belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Voor, tijdens en na de sessie zullen wij dit dus ook een aantal keer bij je toetsen, maar we nodigen al onze klanten uit vooral ook zelf aan te geven hoe ze de massage ervaren. Kijk voor meer informatie bij onze Tips en Weetjes.

Geef je lichaam en geest af en toe een massage als cadeau. Gun jezelf te ervaren hoe het voelt om echt weer helemaal ontspannen en relaxed te zijn.