Telefoon

06 450 430 26

Email

info@esmassages.nl

Iedereen heeft tegenwoordig behoefte aan ontspanning. In de drukte van het dagelijks leven vergeten we vaak om tijd vrij te maken voor onszelf. Maar we moeten niet vergeten dat een gebrek aan rust en ontspanning voor veel problemen kan zorgen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een heerlijke ontspanningsmassage, die niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je geest.

Een ontspanningsmassage is een massage met een kalmerende en rustgevende werking. Het is de perfecte manier om lichaam en geest even volledig te laten gaan. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van lange, rustige strijkbewegingen, waardoor het lichaam in een complete staat van ontspanning wordt gebracht. De massage richt zich voornamelijk op de huid en de oppervlakkige spieren. Hierdoor vloeien de spanningen die in je lichaam zijn opgehoopt weg en kan de geest tot rust komen en kunnen pijnlijke spieren zich ontspannen.

Bij mij kun je verschillende vormen van ontspanningsmassages boeken. Zo kun je kiezen voor een volledige ontspanningsmassage, waarbij ik aandacht heb voor je hele lichaam. Daarnaast bied ik een voor- of achterkant massage of een hoofd, nek en decolleté massage aan.

Of je nu gaat voor een ontspanningsmassage of een andere keuze, mijn service blijft altijd hetzelfde. Je bent van harte welkom bij Es Massages. En als je wilt, kom ik gewoon naar jou toe, zodat jij alleen maar hoeft te ontspannen. Kies voor jezelf en gun jezelf een moment van rust en ontspanning.

Kijk hier voor onze tarieven.