Telefoon

06 450 430 26

Email

info@esmassages.nl

De stoelmassage is een effectieve, laagdrempelige manier om ontspanning toe te passen op het werk en thuis. Je hoeft hiervoor niet uit de kleding, geen olie en het duurt maar maximaal 20 minuten.

Voor wie is de stoelmassage?
Omdat de focus op de rug, nek schouders ligt is een stoelmassage zeer geschikt voor iedereen die veel in dezelfde houding zit bijvoorbeeld bij bedrijven op kantoor, thuis aan het bureau of wanneer je vaak in de auto zit.

De massage zorgt ervoor dat opgehoopte spanning loskomt en dat de daarbij vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd worden door ons lichaam. Het bloed stroomt weer beter door en de spieren voeler losser.

Een stoelmassage levert echter meer dan alleen soepele spieren. Een stoelmassage is ook zeer effectief wanneer je bv spanningshoofdpijn, druk of stress ervaart.
Je energiebanen gaan weer stromen en allerlei vrijgekomen positieve lichaamseigen stofjes vinden weer hun weg waardoor jij je weer vrolijker, opgewekter en positiever voelt. Je voelt de druk gewoon wegebben.  

Ook zeker een goede keus om in te zetten in bv het Onderwijs en in de Zorg waar de hedendaagse druk en de verwachtingen erg hoog zijn.

Wil je weten wat wij kunnen doen voor jouw werknemers? Kijk dan snel even onder het kopje Bedrijfsmassage.